Voorwaarden

Deelname aan de activiteiten betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden. 

Inschrijven:

Je kan jezelf inschrijven via het inschrijvingsformulier op de website of per mail naar info@yogan.be of door telefonisch contact op te nemen op het nummer +32 (0)498 69 70 48.

Persoonsgegevens worden ingevuld op het inschrijvingsformulier. Tussentijdse wijzigingen dien je te melden zodat de gegevens aangepast kunnen worden.

Bij Yogan werken we met lessenreeksen met een maximum aantal deelnemers. De tarieven staan vermeld op de website. Je schrijft altijd in voor een volledige reeks. Betaling gebeurt ter plaatse bij de eerste les. Annulering kan tot 1 week voor de aanvang van de lessenreeks zonder kosten. Bij annulatie binnen de 48u voor aanvang moet de som betaald worden.

Er bestaat een mogelijkheid om je naam te laten noteren op een wachtlijst. 

 

Afmelden bij ziekte of andere afwezigheid

Als je een sessie niet kan bijwonen, dan dien je dit uiterlijk 2 uren voor aanvang van de sessie telefonisch door te geven. De sessie wordt niet terugbetaald en kan ingehaald worden op een ander lesmoment. Het inhalen gebeurt steeds in overleg met Yogan naar beschikbare plaatsen.

Indien men voor langere periode niet kan deelnemen aan de sessies, zal in overleg naar een goede oplossing worden gezocht. Ook hierbij wordt verzocht dit tijdig door te geven. Er wordt echter nooit geld terugbetaald.

 

Betalingen

De tarieven staan vermeld op de website. Na bevestiging per mail ben je zeker van je plaats. Betaling dient cash te gebeuren ter plaatse.

Wanneer de betaling niet wordt uitgevoerd, behoudt de docent zich het recht om de toegang van de sessies te weigeren tot de betaling is uitgevoerd.

 

Huisregels

  • Zorg ervoor dat je steeds op tijd aanwezig kan zijn (10 minuten voor aanvang van de les). Zo kan er in alle rust en op tijd gestart worden.
  • Geef voor aanvang van de les aan als je geblesseerd of ziek zou zijn of bij andere bijzonderheden. Bij twijfel raadpleeg je eerst een arts.
  • Zorg voor gemakkelijk zittende kledij, proper schoeisel dat gemakkelijk aan en uit kan.
  • Aan de sessies wordt blootvoets deelgenomen of indien je toch graag sokken draagt, kies dan voor sokken met antislipzool
  • In de ruimte zijn steeds matjes, dekentjes en andere relevante materialen voorzien.
  • Zorg ervoor dat je niet teveel eet of drinkt voordat je aan de sessei deelneemt.
  • Schenk er aandacht aan dat je geeen scherpe voorwerpen zoals haarspeldjes, sieraden of ringen draagt

 

Privacy

Op de website worden regelmatig nieuwe foto’s geplaatst. Indien je liever geen beeldmateriaal van jezelf of je kind op de site geplaatst ziet, dien je dit te melden.

 

Ongevallen en aansprakelijkheid

Yogan is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel of gebeurtelijke ongevallen. Hiervoor kan je zelf een verzekering afsluiten bij je verzekeringsagent.

Als je lichamelijke klachten hebt, is het raadzaam om een arts te raadplegen alvorens de lessen te starten.

Yogan kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of beschadigen van persoonlijke bezittingen van de deelnemers.

 

Afwezigheid of ziekte van de docent

Wanneer een les niet kan doorgaan omwille van ziekte of afwezigheid van de docent, zal er in de eerste plaats een andere gemeenschappelijke datum gezocht worden om de les in te halen. Indien de voorgestelde datum toch voor iedereen niet zou lukken, zal de verloren les terugbetaald worden.